Till Matilda :)

Haha, Matilda de är dom här örhängena jag menar, och om du köper dom till mig så är du bäst i världen!
Dom kostar 4,80 Dollar = 40,50 kr. haha Tror jag iallafall dom kostar iallafall 4,80 Dollar :)

Från forever21.com och Matilda ska till New York och ska kanske köpa dom åt mig, så sjukt fina!!
Plus att jag vet exakt hur jag ska ha dom ahha :)

min dag

Jora idag drog jag till Ikea på morgonen med några i min familj. Sen blev de lunch hos min syster Caroline, Pappa kom över med hmm vet inte va de heter något arabiskt :S haha iallafall skit gott. Sen mötte jag Martina nere i centrum vi gick runt lite köpte ett läppglans från H&M och två örhängen från Glitter som jag ska ha i mitten av mitt öra? eller hur jag nu ska förklara haha. Här kommer en bild på läppglanset, örhängena och min nya mobil..

trött eller vad?

Efter att jag skrivit de andra inlägget gick jag och åt egentligen skulle jag gå upp till centrum för att handla lita nya kläder eller annat. Men iallafall så somnade jag på soffan och vaknade inte förns nyss för kanske 20 minuter sen. haha. Så idag blir de bara att sitta hemm för mig, haha lyckat. Aja ska gå och titta på tv är så sjukt trött och har ont i huvet :/ man kan inte alltid må bra och jag verkligen hatar när man har ont i huvet de är de värsta som finns fan, aja hejdå!


äntligen fredag

Helluu, har precis tittat på tre avsnitt från The Hills. Har varit i skolan idag de va engelska prov de gick faktiskt helt okej, asså visst jag kanske sa efteråt att de gick skit dåligt men när jag tänker efter så kanske de inte gick så dåligt? haha. Jaja får hoppas på de bästa bara. Aja nu ska jag dra har annat för mig men hare bra gott folk!

jag ska klara de

Imorrn är de engelska prov för mig och jag har bestämt mig för att verkligen klara de. Om jag får omprov kommer jag blir så jävla sur och besviken! De gick bra på tandläkaren idag. Vet ni? haha dom har börjat att sälja navel percingar på Gina Tricot haha. Aja nu ska jag gå och plugga har bra..

sen middag

Tittade på Top model och sen hjälpte jag till med maten. Så snart ska vi sätta oss och äta ahha snacka om sen middag? :) Imorrn blir de ingen skola ska till tandläkaren så jag ska plugga engelska och svenska. Efter ska jag sova, så säger god natt nu maha..

önska dig något och göm de i ditt hjärta..

så sa dom i One Tree Hills nyss. Att man verkligen ska tro på de man önsakr sig. De programet är så sorgligt. Verkligen älskar programet! Aja idag har jag varit i skolan som vanligt lunchade med Saga. Sen följde hon med till min skola och lite så. Jag och Emma har bestämt att vi ska göra ett par koftor ni ska få se sen hur dom ser ut :) mahah säger inget nu. Vi ska kanske träffas i helgen, ser verkligen fram emot de! Nu ska jag gå och plugga engelska de är ju Sex and the city sen och Top model. pussipuss.

plugg och tv

Efter att jag skrev de andra inlägget så gjorde jag lite engelska och sen började sex and the city och sen top model. Åt sjukt god middag också de va typ ris med kycklig och kyckligen va lite stark också, jätte god! Pratat med Alicia i telefon. Jätte skönt har inte pratat med henne på länge vi bestämde att vi skulle ses på söndag! Längtar! Iallafall så börjar jag halv tio imorrn så ska gå och lägga mig snart. sov gotttt :)


skansen? haha

Jojo idag blev de en dag på skansen med skolan. De va lite kul så där att se alla djuren hahaha.
Efter skolan träffade jag Saga vi snackade om olika saker sen åkte jag hem och då fick jag ett patetiskt samtal, men skit samma bryr mig inte så mkt egentligen. Sen ringde söta Luisa mig va snackade ett tag och jag snackade med Matilda tidigare idag och vi bestämde att träffas någon dag. Saknar henne skit mkt. Aja nu ska jag dra och plugga engelska. pusss.

alla måste få veta :)

Även alla grejer du tagit sönder även när du hoppat på mig och bitit hål på mig. Även ditt humör älskar jag dig med hela mitt hjärta. Seriöst du hjälper mig genom allt..

omg va sköönt!

ÄNTLIGEN! Har jag raderat min jävla inloggning på playahead. Fyfan va skönt! Men namnet Uberfin kommer förtfarande finnas i mitt hjärta :) Jag båda älskade och hatade de där stället de ända jag gillade va att lyssna på musik men vafan de finns massa andra sidor med musik och de jag hatade med pa va typ allt! Jag blev en helt annan person där inne, helt sjukt! Jaja är jävligt glad iallafall :)
Jag har varit och köpt mat till imorrn eftersom jag ska till skansen JIPPI! haha jag och Joceline koommer väl ha sjukt kul haha, kolla på alla apor och alla andra djur kanske hittar jag någon fin apa som liknar Måns :) mahahhaha. På fredag är de engelska prov och jag har bestämt mig för att verkligen klara de om jag får omprov då vet jag fan inte vad jag ska göra. Kommer börja gråta då, lovar haha. Jaja ska gå och plugga! Lev livet för de är inte så långt egentligen ahah :)

datasalen igen

Sitter mitt emelan Måns och Joceline, skriver den där JÄÄVLA fantasi saga.. SJÄLVMORD! lidsamt också! Idag på luch rasten va jag men Melina och några haha kul va de iallafall, skolan har börjat gå uppåt fast ibland vill jag bara springa härifrån men de har faktiskt blivit okej nu dom siste dagarna. Aja ska börja skriva nu lyssnar på musik också om den inte fanns skulle jag fan dö hahaha. aja herrå harebra.

jag hatar playahead

Idag har de varit en väldigt skön dag! Jag har bara varit med familjen. Inte tänkt på något. Men så fort jag går in på pa så får jag massor med tankar. Så fort som möjligt ska jag ta in alla mina bilder därifrån och radera mitt konto. Jag verkligen hatar pa och de är så jävla patetiskt de där ställer hela jag blir patetisk där inne så jag ska verkligenverkligen inte gå in där mera efter jag tagit in min bilder till min dator. Aja nu ska jag gå och sova, goood naatt!


de börjar gå uppåt

Hallåhallå alla söta. Jag och Alicia har bestämt att vis ka ses på Tisdag eller Onsdag skit skönt då kommer vi verkligen kunna prata ut ahha vi har inte varit med varandra på år känns de som. Saknar bruden skjuuk mkt! Iallafall så har min pappa, min syster hennes barn och sentesa kommit på besök. Trevligt! haha. Iallafall ska jag få en ny mobil :) Egentligen behöver jag inte en eftersom min är bra men pappa hade en mobil så jag kan byta lite ahha roligt. Jaja ska dra nu, pöööööss.

KING Kong kl 21.30

Haha, i ett av mina inlägg har jag skrivit att de är Honk Kong på tv på lördag haha men de heter ju King Kong vet inte vad jag tänkte med när jag skrev Honk Kong. Iallafall jag och Marre kom iväg ganska sent men vi kom t stan och de första vi gjorde va att gå till percing salongen och jag tog två hål i örat tro mig jag skrek som en 6åring (om dom ens skriker) ahha de gjorde skit ont! Sen gick vi runt lite i köpte örhängen visar bilder snart. Kul va de iallafall. Tack för en bra fredag kväll och en bra Lördag Martina :) men vi ses igen inom kort, visst?
Iallafall så ska jag gå och göra hemmalagade hamburgare med mamsen sen blir de min älskade film King Kong. Nu får ni njuta av bilderna hahah,

Rosa örhänget är från Creol (eller hur affären stavas) ligger på drottninggatan, kostade 69kr
och de silvriga örhänget är också från Creol och kostade 79kr.


Maha här är örhängena jag tog idag!


Okej lyssna dom här va mer på skoj ahha, jag ska ha dom ni vet där uppe på en bild har jag ett rosa örhänge där jag har de rosa örhänget där ska jag ha dom hära haha, fattar ni? Jag tyckte de va en kul grej iallafall ahha.


En skit fin rosa navelpercing, tro mig i verkligheten är den sjukt mkt finare!

De va allt för idag, puss.

Med Martinaaaaa

Idag ska jag dra t stan, kanske kommer hem med flera hål i öronen? omg jag vet inte, kan inte bestämma mig..
Aja de får bli som de blir. Ska dra nu ha en bra dag :)

tittat film och ätit god middag

Tacostacos mmm, sjuukt gott. Jag och Marresmarre gjorde maten och sen åt vi, hade dom vanliga sakerna ahha kommer en bild längre ner sen. Inte på humör vette fan va jag ska skriva finns inget att skriva. Tittade på film JIPPI nu vet ni ju skit mkt. Mm verkligen inte på humör so fuck you all and goodnight :)

tacos till middag

Idag drog jag till stan med Joceline och Saga trevligttrevligt. Sen drog jag och Joceline till sandys och fikade med en annan Saga, haha. Sen drog vi itll skolan och nu sitter jag här framför datan har precis kommit in från affären har varit och köpt tacos grejer. Martina ska sova över och vi tänkte göra en liten tacos middag. Aja ska dra nu orkar inte sitta här framför datan ahha hare bra.

i skolan

Dagen började inte dirket bra ville bara ligga kvar i sängen eftersom jag legat vaken hela natten somnade kl halv sex men ah kom upp iallafall förutom att jag missade första lektionen. Men nu sitter jag i datasalen och ska ännu än gång skirva en fantasy saga som jag verkligen hatar. Skickade texten till mig så jag ska skriva klart den hemma och få hjälp av mamma, Saga eller Alicia dom har en sån bra fantasi. Men nu ska jag iallafall försöka att skriva lite, sen blir de lunch Lasange mmmmm skit gott! Har bestämt att äta med söta Naomi och säkert någon till men hare bra och säg till om ni kanske kommer på vad jag kan skriva i min fantasy saga? :) pussipuss


..

Har gjort om lite som ni säkert ser? Har bytt stil på texten och lite sådär ni märker väl säkert.
Iallafall är inte på humör just nu, ska gå och sova är sjukt trött och sur men skriver imorrn..äntligen fredag!
godnatt.


min favorit

Jo nu är de så att för några dagar sen så snackade jag med Rosanna och hennes syster är fotograf hon gav mig hennes hemsida som är www.stephaniemuster.se (gå in och titta, grymt fina bilder!) och tro mig hon är sjukt duktig! Dom bilderna som finns på Random är mina speciella favoriter. Om man tittar så ser man verkligen färgeran och allting haha när jag tittar lever jag mig verkligen in i bilden. Jag tror ingen förstår hur sjukt fina jag tycker dom bilderna är , här kommer en bild ..

Stephanie Muster, har tagit bilden. Sjukt fin!

nyttnyttnytt

Har precis tittat på ett avsnitt från The Hills. Älskar programet tro mig!
Skolan har varit helt okej idag. Sitter hundvakt eftersom mamma skulle någonstans.
Ska göra läxor snart engelska&no. vet ni vad jag kom o tänka på? ni vet den där lilla grejen som de står vad jag heter och vad man kan läsa om i min blogg asså egentligen så stämmer de inte. jag har liksom inte skrivit om något såntdär känns de som? så de kommer att komma en ny inom kort!
aja ska dra, skriver senare pusspuss

Från min Bästavän Martina

Ingen kanske har lust att läsa den här texten men jag vill att alla ska veta att jag har världens bästavän som aldrig sviker mig som aldrig försöker trycka ner mig som finns där för mig i alla lägen. Martina Westman du&jag in i de sista..


"Det finns fåtal människor i mitt liv som jag uttryckt mig på så sätt att jag älskar dem mest. Att dem är mer än halva mig,att utan dem så överlever jag inte,att dem är hela min värld,att dem är mina allt och att jag gör vad som helst för dem. Men det känns så uppenbart när det kommer till dig. Det liksom är redan bestämt,bestämt att det ska vara du och jag. Och även våra motgångar så är det alltid något som för oss tillsammans,hur vi än vrider och vänder. Vill vara ensvisa att inte säga förlåt osv,men vi lyckas inte. Det slutar alltid med att alla pusselbitar faller tillbaka på plats. Vi är gjorda för att älska varandra,dela våra liv och bygga upp minnen. Sommaren 07, det var den sommaren du och jag fattade vårt band. Den sjunde juli 2007, och sen dess har jag inte ångrat något med dig. Har du tänkt på att varje bråk med varandra lär oss bara mer om varandras svagheter och styrkor. Det känns så läskigt,för bara genom att du ser mig i ögon kan du lägga märke till om det är något som gör mig rädd,ledsen eller orolig. Du läser av mig som en bok. Det är fantatiskt hur vi kan se sånt här. Alla gånger vi lovat varandra en evighet. Jag minns en natt när vi satt och grillade på klipporna ,när du viskade i mitt öra: Jag älskar dig mest och kommer aldrig lämna dig. Jag kände hur mitt hjärta blev varm,nej inte bara hjärtat. Hela min kropp värmdes upp. Det är inte många jag litar på ordet "föralltid" med,men med dig.. Du är så jävla äkta! Haha,kommer inte heller glömma när vi var ute den sommaren 07,vi hade badat mitt på natten. Vi träffade Kasper och L,sen drog vi och från ingenstans stannade du upp. Jag tittade på dig konstig,du böprjade veckla ut din handduk sen la du dig ner och sa, lägg dig! Ja gjorde samma sak,och gud. Jag kan inte ens minnas hur länge vi låg där,det var helt tyst ute. Det var bara dina andetag och din närhet jag kände. Vi låg där och bara kollade. Världen stod stilla,det var bara du och jag som existerade. Det var tider,underbara sådanna! Ibland kan allt bara kännas misslyckat och fel. Men då visar du mig,att jag inte är det. Du är visar verkligen att du älskar mig. Du behandlar mig som en vän ska behandlas. Du ger mig hopp och visar mig vad livet ska innehålla. Åå! Livet med dig gör mig så lycklig. Du gör mig så underbart glad!!! Jag ser inget ljust med livet om du inte är där vid min sida. Alla minnen med dig, jag vill bara skrika ut till hela världen alla minnen så dem ska förstå hur jävla perfekta vi är för varandra. Ja vill,vill,vill att alla ska veta att du fortfarande är den jag älskar mest! Du gjorde mig hel,och utan dig i somras hade jag nog inte stått upp idag. Tack! Mitt liv ligger i dina händer,lämnar du mig dödar du mig! / Från din Bästavän Martina Westman!"

S&D / Hong Kong

Sara och Daniella kanske sover här på fredag. Sara skulle snacka med Daniella och om hon vill och får så sover dom hos mig. suuper kul! På lördag ska iallafall jag sitta hemma och titta på Hong Kong som går på 3an kl 21.30 tror jag. Omg jag kommer grina såå mkt! Älskar filmen till tusen, så sjukt bra! aja ska sova nu sleep tight.


bra dag

Idag vaknade jag alldeles i tid, riktigt stolt över mig sj :)
Iallafall så möter jag Moa&Adina vi drar till hemköp och sen till skolan. Där ska vi ha träslöjd och självklart så sätter dom på först gammeldags rock eller vafan va de och sen fking mamma mia jag höl på att dö. De jag höl på med tro mig jag gjorde de med ilska. Iallafall så blir de lunch äter med Moa&Eira sen tänkte jag dra och hälsa på måns eftersom han va sjuk men glömde helt bort de. Sen va de musik som väntade och vi sjöng hmm jag tror låten heter Great balls of fire med Jerry Lee Lewis. Kul va de iallafall. Sen va de extra engelska för mig med söta emma och några till , kulkul. Sen blev de SO efter de blev de gympa juste, de har börjat en ny tjej i min klass som heter Joceline hade hälsat på henne innan så vi "kände" varanda litegran så dära :) men jag måste bara säga att hon är fan en räddare påriktigt höl precis på att bryta ihop men så började hon. Så de är bra för mig iallafall. Tacktack för att du kom :) iallafall så stod jag och Joceline ute och tittade på alla som åkte skridskor, snacka om att vi frös mkt! Mina fötter typ dog! Sen när vi äntligen fick gå drog vi till uppis va där en stund sen kom Saga och vi drog till stan. Åt middag sen drog jag hem och nu är de engelska läxan och top model som väntar. Min dag har iallafall varit bra hoppas eran också har varit de. pusspuss.
JUSET! Måste bara säga eller fråga om de är någon som vet någon bra dans "skola" för jag och Jasse har bestämt oss för att börja dansa :) så säg till om ni vet något bra ställe är ni gulliga. Hare bra, de ska jag iallafall.


middag hos storasyster

hallåhallå efter att jag varit ute med hundarna, tvättade jag håret och gick till min storasyster Caroline som bor 10 minuter ifrån mig min andra syster Christine var också dära! Lilla söta Vanessa har lärt sig att hmm typ kravla fram hon drar sig från med hjälp av händer och fötter. Jätte duktig! Efter ett tag kom Sentesa Carolines kille :)
vi fick good middag av Caroline hon hade gjort egen pizza den va super god, är lite ledsen för att jag inte tog med min kameran och tog lite fina kort men nästa gång får de bli sen satte vi oss och titta på sex and the city och top model. juuste ska berätta kvällens två misstag hahahah, okej första är när Christine ska visa min, Caroline och Sentesa hur en kille såg ut på tvn igår hon spände sig och skulle visa hur han såg ut men oooups så kom de ut en liten pruuutt! hahah ett fint skratt fick vi iallafall och de andra va när jag och Christine skulle gå hem, vi gick över gatan som vanligt och så plötsligt typ åker vi fram både håller på att ramla men så fick vi våran balans började skratta och gick vidare. ja min kväll har varit suuper trevlig! hoppas eran också har varit de! men nu ska jag gå och lägga mig vill verkligen till skolan imorrn och träffa söta Johanna, godnatt!

vädert får mig att må dåligt

asså helt seriöst jag hatar vädret. jag hade satt på min kläder och allting utan att titta ut och så när jag går ner för porten och allting känner jag att de rengnar..
blev väldrigt sur och gick upp igen. och alldeles nyss när jag titta på klockan ser jag att den e fyra omg, måste gå ut med hundarna! brottombrottom! skriver senare pusss


jag är så sur på mig själv!

asså när jag ser fram emot att gå till skolan så självklart vaknar jag inte på morgonen mamma säger att de är för att jag är så trött så den här helgen ska jag inte få sova borta så ska vi titta om de är de för jag går och lägger mig så sent då eller vad hon sa. men iallafall så ville jag gå till skolan för att vara med Johanna, seriöst hon är verkligen underbar! hon hjälper mig verkligen. jaja får träffa henne imorrn. nu ska jag fixa mig lite och dra till centrum och köpa en bra väckarklocka, sen ska jag städa lite och kanske köper jag hårfärg och färgar håret? aja får se sen, herrå.

snabbt inlägg

hallåhallå de blev aldrig något solande idag hände massa grejer med alicia haha.
så jag tittade på sex and the city och åt god mat som mamma hade gjort eftersom bella har flyttat så gjorde hon stuvade mackaroner med falukorv min favorit men bella hatar :) saknar dig faktiskt! men snart får vi ses igen.
nu vill mami ha datan hon tittar efter en kille till våran söta hund fanny som ska para sig och jag ska gå och lägga mig. min dag börjar med matte kl kvart över åtta med min lärare Håkan (han är skit bra!) sen mina underbara "vänner" Firat och Hugo. jag blir sjukt irriterad på dom haha aja godnatt.


ny header, fin eller ful?

vad tycks om min nya header?
nu måste iallafall någon sötis hjälpa mig och säga är min header okej?
tack på förhand :)


in med de nya och ut med de gamla

jag har bestämt mig för att börja om på nytt helt jävla nytt!
inom kort kommer mitt liv förändras så snabbt, tro mig! jag ska inget säga nu eftersom de ska komma som en överraskning, helt plötsligt. fyfan rubriken säger ju fan hela grejen "in med de nya och ut med de gamla"
mitt liv va fan super fast självklart ska mamma bestämma sig för att flytta och visst kunde vi väl de, de är alltid kul med nytt. och så blev de vällingby i början va de kul men de va de största misstaget i mitt liv! och då menar jag största. menmen de finns inget man kan ändra på men snart är de flytt på gång hära. min syster flyttade i lördags till örebro och min bror drar till tyskland och bor där den 27 så darför ska vi flytta. många förändringar ska de bli. men nu ska jag dra och sola, hare bra.

börjar igen/datasalen

hallåhallå ska börja skriva i min lilla blogg igen, en ny header kommer.
måste bara fixa ihop en snabbt. nu sitter jag i datasalen mellan Johanna och Måns jag lyssnar på musik och skriver en jävla fantasy saga..
skit jobbigt eftersom jag har sämst fantasi och då menar jag riktigt sämst.
iallafall efter skolan blir de att åka hem gå ut med hundrana sen drar jag och
solar med bästavännen alicia. de kommer bli sjukt skönt.
aja alla andra får ha de så bra skriver senare puss.

har bestämt mig nu

okej så här blir de över helgen nu ska jag inte blogga något jag har fööör mkt saker att göra kommer att vara borta men vart de får ingen veta :) mahaha. iallafall men titta in typ efter helgen, hare bra.

?

tror nog jag ska lägga ner med bloggen..
men ni får väl ha de så bra säger ikväll när jag bestämt mig om jag ska ha kvar bloggen eller inte, pusspuss

sjuksjuk

hallå allihopa jag ville bara säga förlåt att jag inte skrivit men jag har varit magsjuk, och jag är fortfarande sjuk så jag kommer inte skriva just nu men vi ses när jag är frisk. för så fort jag ställer mig upp mår jag illa och de gör jag nu också så pusspuss

lyckan i mitt liv ..

jag måste bara säga att även om de är en hund så har han hjälpt mig så enormt mkt. jag offrar mitt liv för den här underbara hunden. förut tänkte mamma ta bort han för en anledning, och hela jag stannade mitt hjärta slutade slå min mun sa av sig sj "om du avlivar honom avlivar du din egen dotter."  ja alltså jag va bara tvungen att skriva de här inlägget och jag skiter i vad alla andra tycker och tänker (alltså om ni tycker något dåligt)

J-p och Fredrica skönaste personerna!

Heej alla sötnosar hur mår ni? Ja hära mår man ju skit bra, lyssnar på musik fixar bilder och skriver, skit skönt.
Idag har jag varit i skolan sen drog jag och Adina till fridhemsplan och köpte lite grejer eller hon köpte lite saker till hennes kusin som fyller år imorrn. JUSTE! Vet ni vem som ringde idag!? Min barndomskompis Lucil fyfan va jag saknar henne när jag bodde i hallonbergen så va vi alltid med varandra. Iallafall så bestämde vi oss för att ses någon dag i veckan. Imorrn ska jag träffa Saga&Måns, kulkul! I helgen ska jag kanske vara med sötnosarna Jasse, Jessica och Fredrica men vad vi ska göra får ingen veta mahahahah :)
jaja slänger in lite bilder på mig, Jasse, Jessica och en bild på  söta Fredrica
        

har inte hunnit skriva

haha asså omg vilken helg! jag har inte sovit på hela natten idag så jag är skit trött skriver bara snabbt. skriver mer imorrn, förlåt för att jag inte skrivit i helgen men den har varit helt sjuk haha pusspuss

haha jag har inge liv!

jo haha titta jag gick in på eleverkets sida för att titta på bilder och haha sätter in några bilder nu låt dom tala för sig sj jag ska vara lite snäll och inte nämna namn. skyndar mig lite ska dra ut snart :)
     

jasse is the shit

idag blev de ingen skola eftersom jag kunde inte somna igår så jag somnade halv fem och jag skulle gå upp kl 6 så jag struntade i skolan, inte bra! iallafall så gick jag till min syser och hälsade på vanessa sen kom lilla jasse till vällingby vi gick runt i lite affärer sen åt vi. nu sitter vi hära framför datan och väntar på jessca dom ska sova hos mig, roligtroligt! jag lovar er att ni får se lite bilder senare,

lilla jasse :)

städat och ätit

jag va jätte hungrig förut så jag ställde mig och gjorde natalies tortilla som va på hennes blogg men jag råka bränna den så de blev pannkakor istället. skit gott! sen efter jag ätit städade jag min garderob den såg ut som jag vet inte vad. skriver kanske ett inlägg senare måste dra ut med hundarna nu, fast först kommer de några bilder

mihi jag gjorde en pannkakstårta typ :)


så här såg min garderob ut först ..


och så här sen :)


juste här är alicias julklapp! fin va? :D


från första avsnittet

Lauren Conrad, Audrina Patridge, Whitney Port och Brody Jenner ni är mina favoriter! The hills fyfan va de är bra, jag kommer ihåg när de va reklam på mtv att ett program skulle börja som heter Laguna Beach kommer ihåg första avsnittet de känns som om jag titta på de första avsnittet igår. Tänk att jag har följt hela serien ända sen den började! och jag bara längtar tills när Whitneys program "The City" börjar, fyfan har redan sätt lite och de verkar sjukt bra. Men Lauren Conrad är min absoluta favorit hon är min förebild helt otrolig tjej! Asså tro mig börja titta på programet de är så sjukt bra att ni kommer bli besatta precis som jag är. Tänkte visa hur mina favorit personer från programet ser ut så här kommer ett collage jag gorde :)




bilderna från igår!

 de blev bara 3 stycken haha men endå, nu ska jag sätta mig och titta på the hills fyfan de är så jävla bra! skriver mer senare för nu vill jag bara titta och ta de lungt,
   

bra&dålig dag

efter att jag skrivit de förra inlägget undrade min syster om jag och jessica kunde massera henne vi skulle få 50 kr var haha och självklart gjorde vi de då :) sen efter en stund kom jasse och vi drog till hötorget för att hon skulle ta hål i naveln, jasse du va jätte duktig och de blev skit snyggt! sen drog vi till islandstorget och solade tro mig skit skön dag för dom där två tjejerna är otroliga dom förstår mig på alla sätt dom blir inte sura om man råkar vara otrevlig en gång asså de går inte att förklara hur dom är dom är så jävla underbara tack för att ni finns tjejer! de dåliga med dagen va att de va några som bombade min hjärna men de gick över efter ett tag.. just nu sitter jag och väntar på att charlotte (alicias&sagas mamma) ska ringa jag ska gå och möta henne ska ge alicias plattång och alicias julklapp, hoppas alicia blir glad.
jaja ska dra nu min bror vill ha datan :) och min data är fking störd så bilderna kommer senare om de går att ladda in annars så får ni se dom någon annan dag när min data är vanlig igen, pusspuss

sry hann aldrig skriva igår

igår när jag åkte till bergshamra blev de inte att jag träffade martina av en andledning så jasse va snäll och kom och möte mig, vi drog till grillen vi va hungriga så vi åt lite. efter de gick vi runt lite i bergshamra sen gick vi hem till henne och då ringde jessica och frågade om vi ville åka till stan och titta på bio med henne och fredrica och självklart ville vi de. vi tittade på filmen låt den rätte komma in den va helt okej lite konstig bara den handlade om en vampyr tjej som sen börjar gilla en kille äch pallar inte förklara en sak säger jag bara titta inte på den på bio ni kommer slösa pengar ;)
när filmen va slut gick jasse&fredrica till tunnelbanan och jag&jessica gick till parkeringen hon skulle sova hos mig och mamma kom och hämta oss, vi kom hem ungefär vid 12  vi ställde oss och gjorde mat :) mahha vi älskar mat!
sen blev kl kanske halv tre vi ringer sussi och vi bestämmer att hon ska komma över så hon kom, de va jätte kul vi satt och prata och andra grejer. sen vid halv sex gick hon hem igen. idag så ska jag och jessica dra till vällingby centrum kanske lite nya kläder får jag idag, sussi kommer säkert också sen så kommer jasse och då åker vi 4 till ett annat land och solar lite haha nej jag skoja vi ska till islandstorget och sola solarium. jaja skriver senare kommer lite bilder på sussi jessica fanny och jag  ..
  

idag blir de bergshamra

jaa idag drar jag till bergshamra ska sova över hos martina så de blir väl en sen rolig kväll ute :)
iallafall så igår kunde jag inte sova så jag slog in alicias julklapp visar bild där nere sen, när alicia fått den ska jag visa vad som finns där inne i pappret, spännande! haha. tog lite kort på mina hundar imorse, så två stycken visar jag den som sitter i fönstret är leo och den andra är fanny snart ska hon få små valpar :D jaja visar dagens kläder också, som är en grå kofta som är köpt från carlings (tror jag de stavas :S) under den har jag ett långt linne, tights som jag tagit sönder sen ett par örhängen från urban outfitters de står rock på enda och den andra står de roll på :) haha skit fina!
skriver mer senare ska åka till bergshamra nu pussss
   


vad tycks?

vad tycker ni om den nya headern? :)
va den här finare eller den andra? haha, aja måste dra och sova nu mamma blir irriterad att jag sitter på datan för hon ska sova, surkärring ibland alltså :) haha, jaja god natt sötisar
 

martina kommer du ihåg?

den här videon gjorde martina till mig en gång i tiden och om ni tycker den är bra ja då ska ni se den som kommer imorrn, börja inte skratta åt alla bilder nu haha :)


pa är borta från mitt liv

för mig är de slut med pa, seriöst jag pallar inte med de. jag kommer bara att gå in för att jag kanske vill ha en bild för jag har typ miljoner bilder där inne. annars kommer jag inte vara inne ofta alls, men alla som har pa kan ju ha de så kul utan mig. alla når mig på min mobil om ni har numert och om ni inte har de är de inte menat att ni ska ha de..pussipuss

-Martina Westman du är en stor del av mig som jag inte kan leva utan.


trött

idag har jag varit sjukt trött va i vällingby centrum med saga jag skulle köpa en ram, sen gick saga hem och jag drog till min syster och hälsade på vanessa, skit söt unge alltså. iallafall när jag kom hem tittade jag på filmen mamma mia men den filmen va inget för mig eftersom jag typ somnade efter 10 minuter skit tråkig film.. alla säger att den är så bra men de tycker inte jag, iallafall ska jag titta på 13 snart 30 som går på tv snart med min syster. men kanske skriver senare annars ses vi imorrn, och de inläggen kommer blir spännande :)

god morgon!

vaknade för kanske en timme sen och nu ska jag&saga gå och äta frulle :)
idag ska jag göra lite olika saker, bland annat fixa klart alicias julklapp.
vet ni vad jag såg i en tidning? att plastklockor är superträndigt bland alla kändisar, jag själv tycker inte att de är så speciellt fint med plastklockor,
ahha jaja alla tycker olika, ska dra och fixa mig nu puss

saknar min tvilling min soulmate..

alicia, fan vi har inte träffats på så länge. du har inte ens fått din julklapp än du har inte varit här i stockholm något på lovet, men så fort du kommer hem ska vi ses! jag har beställt massa bilder och titta vad jag gjorde .)
haha ska visa sen vad jag mer har gjort, men här kommer den första grejen iallafall :) fin va?

västerås, underbar helg

hejhej alla söta, nu har jag kommit hem från västerås så jag börjar skriva i bloggen igen :)
omg va kul jag har haft de har varit stan,fik,film,spel,middagar,luncher,emosar,långskridskoråkning ute på sjön och massa annat. verkligen de har varit jätte skönt att bara komma bort från stockholm några dagar!
kl 9 börjar en film vet inte vilken kanal eller något de va min syster som sa att de va en bra film så ska nog titta med henne, juste saga är här också :) hopaps hon stannar och tittar på filmen de kan bli lite mysigt haha :)
jaja här kommer lite bilder från västerås,

där är dom där långskridskorna haha :)

Saga och Charlotte på isen när vi åker långskridskor

haha där är jag på långskridskorna hahah,

sagas mormors bubbelpool :) fick aldrig en bild när båda satt i men på saga iallafall :)


packar imorrn drar jag

jo att idag frågade saga om jag ville följa med till västerås och självklart vill jag de så vi åker imorrn vid kankse 12 tiden, så nu ska jag packa lite.
såg ni Victoria's secret fashion show? OMG så jävla bra! längtar redan tills nästa år!
nu sitter jag och tittar på filmen the day after tomorrow den går på 3an haha jag och mina filmer älskar att titta på film! men i pauserna packar jag till västerås tror inte jag kommer hinna skriva imorrn men alla får ha de så bra kommer tillbax om några dagar :)


Victoria's secret fashion show 2008

jag kommer sitta som fast klistrad framför tvn, jag bara älskar Victoria's secret fashion show, jag tror jag aldrig har missat de. omg de är en halv timme kvar och jag orkar knappt vänta!
 


filmfilmfilm!

-The mist
den här filmen handlar om typ något "monster" som kommer ut från dimman.
de är massor med folk som blir fast i en mataffär och en mamma säger till alla "kan någon följa en dam hem?"
hon vill komma hem till sina barn eftersom dom är ensamma hemma och hon skulle bara snabbt och handla, ingen ställer upp. hon går ut i dimman ensam, hon ska hem till sina barn, kommer hon att komma fram? eller kommer hon att bli dödad av den där konstiga grejen där ute i dimman? vad kommer hända med alla i mataffären? om du vill veta de ja då tar du och tittar på den här filmen den är sjukt bra och spännande!
-Saw 5
den här filmen va inte en av dom bästa av saw, jag tycker nog att de här va sämsta speciellt slutet. vet inte ens hur jag ska beskriva filmen..
-What happines in vegas
de finns en tjej hon blir dumpad av sin kille och de finns en kille han får sparken från jobbet. hon vill ha ett seriöst förhållande medans han bara vill ha kul. ingen av dom känner varandra än dom lär känna varandra när dom är i vegas för de blev något fel med deras rum, så dom hamnar i samma rum hon är med en kompis han är med en kompis och alla fyra slår varandra (dom blev rädda haha tjejerna tror dom är pervon eller något). iallafall så händer de att dom går ut och festar med varandra och dagen efter när hon ligger i sängen hon har precis vaknat hon tittar och sen börjar hon skrika.. och nu undrar ni säkert varför hon skriker haha jo se filmen så får du veta varför :)
den här filmen är så jävla sjuk skit bra! haha jag skratta typ som en galning!
-Wild child
haha ja den här filmen va också jätte bra, det handlade om en tjej som skulle skickas till en internat skola i england. hon är väldigt sur över de. så när hon kommer dit så ska hon dela rum med typ 4 tjejer tror jag att de va och dom säger till henne att om hon verkligen vill därifrån måste hon göra massa dumma saker så hon kommer till skolräten och blir relegerad från skolan. tror ni hon lyckas? titta filmen :)
-House bunny
HAHA OMG den här filmen är så jävla grym de handlar om playboy och Hef, själva filmen handlar om en blondin som blev utskickad från huset allså från Hefs hus hon fick ett brev av honom medans han va någon annanstans. hon ger sig av och kommer till huset zeta som de bara bor massa töntar i och hon blir husmamma i huset hon fixar upp alla så dom blir fina ;) haha, de händer en massa fler saker i filmen jag säger bara TITTA PÅ FILMEN DEN E GRYM!  
-Another cinderella story
den här filmen handlar om en tjej hennes mamma&pappa är döda och hon bor hos sin moster eller faster kommer inte riktigt ihåg iallafall den där mostern eller fastern har två barn i typ samma ålder men hon får bara städa hemma hos dom de är de enda hon gör på dagarna nästan.. hon gillar även att dansa och hon är grym haha, sen kommer de en dans/sång killkändis till hennes skola och vad kommer hända mellan dom? kommer dom dansa tillsamman? grymt bra film!
-Camprock
den här måste väl många ha sätt den va helt okej, de handlar om en tjej som vill gå på ett läger men de är för dyrt men så fixar hennes mamma&pappa så hon kan gå för att hennes mamma fick jobb som kock där på lägret men hon måste hjälpa till med maten. men så börjar hon att ljuga om att hon är rik att hennes mamma jobbar på något kändis ställe och så kommer den där kändisen den där killen kommer de hända något mellan dom? vad händer med att hon har ljugit om sig sj för alla? titta på filmen så får du veta :) hahah
-American pie presents: The naked mile
hahha fyfan den här filmen e helt sjuk, de handlar om ungdomar som ska springa i en sväng nakna haha.
asså de är skiiit svåart att förklara den här filmen titta bara på den haha den är fan bra :)

ALLA filmer jag såg va bra haha både sjuka, spännande, roliga, skumma och helt enkelt grymt bra!
ha en trevlig film stund om ni nu ska titta på någon av filmerna :)

nyår med martina&jasse

okej nyår va helt klart underbart, fan va kul jag har haft. vi kom hem rätt så sent, vi har tittat på 6 filmer haha vi har inte sovit något jag kommer inte ihåg va alla filmerna heter för efter att vi kom hem kunde vi inte sova så vi satt på en film jag jag martina och jasse tittade på några filmer jasse somnade vid kanske halv sex och eftersom jag och martina inte va trötta så tittade vi på mer film. jaja kanske skriver in sen vilka filmer vi titta på när martina vaknar. kvällen va iallafall skit lyckad och rolig, här kommer några bilder för om jag ska berätta om kvällen kommer de bli låång haha, jag är jätte trött och har huvudvärk ska nog försöka sova lite haha pusspuss hoppas ni hade de kul på nyår för de hade jag :)
         
juste haha bilderna kanske e helt cp men de va en sjuuuk kväll igår :)

nyår, fyfan va kul!

ja då säger jag väl god morgon! nu är kl 08:48 jag och martina har varit vakna ända tills nu jasse somande för typ en timme sen, jo efter jag och martina ätit våran midag ringer jasse och frågar om hon kan komma över för att hon hade tråkigt haha, juste vid nio tiden skulle ju mamma komma jag åkte lite innan henne eftersom jag och martina skulle göra midddag, med de hände en grej som jag inte vill ta upp här så hon kunde tyvärr inte komma men eftersom mamma och martinas pappa är så bra vänner och för att jag redan va här så fick jag stanna kvar. iallafall så blev de verkligen en lyckad kväll jag hade så grymt kul jag sätter in massa bilder senare idag för nu ska jag och martina titta på ännu en film vi har redan tittat på 3 stycken haha :)
jag har faktiskt nyårs löften hoppas jag kommer hålla dom men jag säger dom inte eftersom jag har hört att man inte ska säga dom hihi (a) puspus skriver mer sen


RSS 2.0